BG

EN

Salcha, Alaska

Автор на публикация за студентски бригади в САЩ
Written by Work Abroad LLC
Местоположение: Salcha, Alaska
Работодател: The Knotty Shop
Длъжност: Cashier / Icе–cream scooper
Заплащане $12.00 на час + бакшиши
Работни часове: 32-40 часа на седмица, оувъртайм – понякога
Жилище: Осигурено – 145$ на седмица, напълно обзаведен двустаен апартамент с кухня и кухненски уреди, подходящ за 4-5 човека.
Предоставят се колела за придвижване, безплатно.
Изисквания: Добро ниво на английски език.

Да можете да работите както самостоятелно, така и в екип;

Не е задължителен предишен опит

Дата на започване: 1 Май – 1 Юни
Дата на приключване: 15 Август – 15 Септември

Локация – Salcha, Alaska
Работодател – The Knotty Shop
Гарантирани работни часове на седмица: 32 – 40 / оувъртайм – понякога
Месеци в които се очаква най-голяма заетост – Май, Юни, Юли, Август
Квартира – $145 на седмица. Двустаен, напълно обзаведен апартамент с кухня и кухненско обзавеждане. Подходящ за 4 до 5 човека.
Предоставят се за униформа от работодателя две тениски, худи и яке, както и колела за придвижване в района по време на престоя.

Cashier ( Продавач на каса ) – $12.00 /час + бакшиши

Позицията е свързана с обслужване на клиенти и добра комуникация с тях, работа с пари в кеш и с кредитни карти; зареждане на рафтове; подреждане на стоките в магазина; етикиране и инвентаризация; почистване и поддръжка на магазина. Свободното владеене на английски език е предимство, както добрата организация и работата в екип.

Ice-cream scooper (Продавач на сладолед) – $12.00/ час + бакшиши
Позицията изисква добра комуникация с клиентите, сръчност, бързина, активност и добро настроение. Добрата физическа форма е от значение. Работи се с пари в кеш, както и с кредитни карти. Чистотата и хигиената на работното място е част от задълженията на продавача, както и дегустацията им (от време на време).

The Knotty Shop е магазин за сувенири и ръчно изработвани подаръци, създаването на които е вдъхновено от атмосферата на Аляска. Разположението му е на централно място в града и това го прави изключително посещам и модерен. Намира се в близост до квартирата, която работодателя осигурява.

Salcha, Alaska – определено едно нестандартно място за твоето work and travel приключение! Градчето разполага с библиотека, банка, заведения, фитнес, супермаркети, дори и кино и се намира на около 65 км от Феърбанкс, който е един от най-известните градове в щата. Освен с магията и красотата на Северното сияние, Аляска може да ти подари своето спокойствие, както и да ти покаже света под един друг ъгъл, който определено няма аналог. Температурите през лятото са между 5-10 градуса по Целзий – не е за всеки, но би се харесало на тези, които обожават прохладата, природата и нестандартния живот.