BG

EN

Estes Park, Colorado - Housekeeping

Автор на публикация за студентски бригади в САЩ
Written by Work Abroad LLC
Местоположение: Estes Park, Colorado
Работодател: Peak to Peak Lodge Inc
Длъжност: Housekeeper
Заплащане $11.10 на час
Работни часове: 35 часа на седмица
Жилище: Осигурено – 300$ на месец, напълно обзаведен двустаен апартамент с пералня, сушилня, интернет и телевизор подходящ за 4 – 5 човека
Изисквания: Добро ниво на английски език.

Да можете да работите както самостоятелно, така и в екип;

Не е задължителен предишен опит, стига да имате желание за работа, отговорност и лоялност към околните

Дата на започване: 5 Май – 23 Юни
Дата на приключване: 1 Септември – 30 Септември

Локация – Estes Park, Colorado
Работодател – Peak to Peak Lodge Inc
Гарантирани работни часове на седмица: 35
Месеци в които се очаква най-голяма заетост – Юни, Юли, Aвгуст, Септември

Бонус 100$ – 500$ в края на сезона според заслугите и качествата.

Квартира – $300 на месец. Двустаен, напълно обзаведен апартамент с кухня и трапезария, наличен интернет, телевизор, пералня и сушилня. Подходящ за 4 до 5 човека.
Безплатна униформа, чаршафи и възглавници. Възможност за втора работа, по желание.

Housekeeper ( Камериер/камериерка ) – $11.50/час + бакшиши

Хотелът разполага с 24 стандартни стаи и се намира в близост до центъра на града; в района има забележителности, ресторанти и барове – подходящо за приятно прекарване на свободното време, както и за намиране на допълнителна работа.
Позицията е свързана с ежедневно обслужване на стаите – цялостно или частично. Основните дейности включват почистване на прах, пускане на прахосмукачка, смяна на чаршафи, почистване на баня и тоалетна, както и зареждането им с тоалетни принадлежности. Офертата е подходяща за хора с не толкова добро владеене на английски език. Свързана е обаче с физическа активност и бързината в изпълнението на задачите би било предимство.

Estes Park, Colorado – курортно селище в щата Колорадо с надморска височина 2293м – идеално място за любителите на свободата, природата и планинския климат. Разстоянията не са големи и придвижването от точка А до точка Б е лесно и удобно. Градът е комбинация от красиви гледки, интересни животни, високи планини, чист въздух и добронамерено местно население. Подходящо е за любителите на хайкинг, колоездене, рафтинг. Разходките с джипове и АТВ-та в горите не са непознати за местните, както и преходите с коне, за тези, които искат да се научат да яздят