BG

EN

Huston, TEXAS

Автор на публикация за студентски бригади в САЩ
Written by Work Abroad LLC
Местоположение: Huston, TEXAS
Работодател: The Pool Management Group
Длъжност: Спасител на басейн
Заплащане $10.00 на час
Работни часове: 55 часа на седмица
Жилище: Осигурено – $120.00 на седмица, обзаведен с включени консумативи. WiFi; кола на разположение за придвижване
Изисквания: Добро ниво на английски език.

Да можете да работите както самостоятелно, така и в екип;

Не е задължителен предишен опит, стига да имате желание за работа, отговорност и лоялност към околните.

Дата на започване: 7 Май – 15 Юни
Дата на приключване: 20 Август – 15 Септември

Локация – Huston, TEXAS

Позиция – Спасител на басейн

Часове на седмица –55

Заплащане на час – $10.00h

Дата на започване – 7 Май – 15 Юни

Дата на приключване – 20 Август – 15 Септември

Бонус:

– При успешен сезон кандидатите ще получат по $0.25 за всеки изработен час през сезона

– 50% Отстъпка от курса за спасители

– 50% Отстъпка от таксата за униформа

Придвижване до работното място – Кола

Квартира – апартамент – $120 на седмица

депозит при пристигане 200$, който се връща в края на сезона

Допълнителна информация:

Позицията спасител на басейн е подходяща за хора, които имат желание да работят в приятна и не толкова натоварена работна среда. Кандидатите е нужно да имат средно или по-високо ниво по английски език. Едни от основните задължения са поддръжка на чистотата на басейна. Кандидати избрали тази позиция ще са отговорни за подреждането на чадъри и шезлонги, както и контрол на входа на посетителите.

При успешно завършен сезон, работодателя изплаща бонус от $0.25 за всеки изработен час през лятото, възстановява 50% от разходите по курса за спасители и униформата.

Huston, TEXAS

Хюстън е четвъртият най-населен град в САЩ и е световноизвестен с енергийната си промишленост, особено за петрол и природен газ, както и с биомедицината и аеронавтиката си. Пристанището на града се нарежда на първо място в страната по международна търговия и на десето място сред световните пристанища.  Хюстън е един от най-развитите градове в САЩ, но въпреки това успява да осигури на своите жители места за заслужен отдих и почивка. Градът предоставя разнообразие от музеи от световна величина, художествени галерии и културни институции. В същото време Хюстън е средище на популярния хип-хоп и рап музиката. Освен това, Хюстън е известен като космическия град на Америка, работно място на астронавтите на НАСА.

Според анализ на Business Insider е най-добрият град за живеене в Съединените щати през 2013г. Там са базирани и  най-много централи на компании от списъка Fortune 500 с най-големите фирми на САЩ – 22 на брой, след Ню Йорк, който води в това отношение с 45 корпоративни централи.

„Ню Йорк Таймс“ го нарича „едно от най-страхотните места за хранене в Америка“. Там се предлага огромен набор от различни видове национална кухня, има чудесни условия за барбекю и ресторанти с морска храна.

Публичният транспорт е добре развит и дава възможност на студентите да посетят различни точки на интереси през летния си престой по програмата Work and Travel USA `19.