BG

EN

Alexander Zanev My Summer Story

Автор на публикация за студентски бригади в САЩ
Written by Work Abroad LLC

Историята на Александър Занев – Нов Български Университет

    Това лято бях в Александрия, което е на 15 минути път с кола от Вашингтон. Работата беше супер, не мога да се оплача. Работих основно като спасител на басейн в Арлингтън. Работата беше много приятна и съм много доволен! Басейнът беше сравнително малък и следователно по-спокоен. Запознах се с нови хора и създадох нови контакти – това определено е най-големият плюс от тази работа, както и плуването, разбира се!

След първия месец си намерих и втора работа като handyman. Бих казал, че и на двете работи беше забавно и с удоволствие ходих всеки път. Често ходихме и към Вашингтон на разходка, посещавахме клубове и други подобни забавления. Определено беще весело!

В края на лятото направихме голямо пътуване до Запада с приятели. Първо отидохме във Вегас за седмица, два дни бяхме на Гранд Канион и Антилоп Канион – едни определено спиращи дъха гледки! След това се запътихме към Сан Диего за три дни, където също беше много красиво и се запознахме с нови хора. Прекарахме една седмица и в Лос Анджелис, където също успяхме да създадем  много незабравими изживявания! Като цяло бих казал, че това за сега е най-добре прекараното ми лято! Нямам търпение до другото !!!

Защо избрах Work Abroad LLC за моята work and travel агенция?

    Вече за втора година пътувам до САЩ с Work Abroad LLC и без никакви колебания отново ще отида с тях, защото са професионалисти и обръщат персонално внимание на всеки кандидат. С една дума – чувставаш се в сигурни ръце и нямаш излишни притеснения и неясноти в порцеса на заминаване!

Ако се колебаете между това коя агенция да изберете, няма да сгрешите с Work Abroad LLC и няма да намерите по-точни и достоверни от тях!

Go for it and see ya in USA