BG

EN

Пламен Варбанов

Студентска бригада в САЩ - агенция Work Abroad LLC
Автор на публикация за студентски бригади в САЩ
Written by Work Abroad LLC

Здравейте, казвам се Пламен.
Моето приключение започна преди 3 години, тогава за първи път влязох в офис на Work Abroad LLC. Агенцията ми бе препоръчана от близки мои познати, които вече бяха ходили с тях на студентска бригада. Аз също се доверих на Work Abroad LLC и това беше няй-добрият избор, който направих. Гарантирани часове, оувъртайм, бонус след сезона, покачване на заплащането за 2-ра и 3-та година- изпълниха абсолютно всичко.
Как минаваше лятото ми? Повярвайте.. като на сън – слънце, басейни, партита, бейзболни мачове, готини мулатки Работил съм в Ричманд МД, Александрия ВА и Вашингтон, запознах се с много хора и създадох много приятелства. Пътувах, видях много места, гледах света отгоре- една от малкото гледки, които спират дъха- Емпайър Стейт Билдинг, пътувах с кораб по водите на един от най-величествените водопади- Ниагара, препичах се на слънце на един от най-красивите плaжове в света- Свети Томас- Бахамски острови и спечелих пари от казино в центъра на забавленията на Америка- Лас вегас!
Не се колебайте, пътувайте! Отидете на студентска бригада! Това е единственото нещо, което купувате и в същото време ви прави богати!
Ако имате някакви въпроси може да ме намерите на:
https://www.facebook.com/plamen.varbanov.3?fref=ts