BG

EN

Екатерина Александрова

Студентска бригада в САЩ
Автор на публикация за студентски бригади в САЩ
Written by Work Abroad LLC
Здравей, казвам се Екатерина
Трети курс съм в Икономически университет – Варна, специалност счетоводство и контрол.
Избрах агенция Work Abroad LLC за своята студентска бригада, тъй като тогава, а и сега това е агенцията с най-добра оферта за тези, които искат да са спасители в Америка от гледна точка на цена и условия. Вниманието, което получих, когато отидох в офиса на Work Abroad LLC също много ме впечатли и на мига реших, че това са хората, на които мога да се доверя в предприемането на най-голямото приключение в живота ми.
Определено оправдаха доверието ми – каквото ми обещаха, че ще се случи, го изпълниха, та дори и повече. Мога да кажа само хубави думи.
Връщам се два месеца назад и все още не мога да осъзная какво преживях. Няма как няколко изречения да опишат онова, което почувствах, при стъпването си в Америка, момента, в който за първи път видях прекрасния си басейн или стотиците прегръдки, които получих от хората там. Гледките, пред които оставах без дъх, още ме карат да настръхвам при спомена за тях. Върнах се много по-богата – спечелих спомени, спечелих любовта на прекрасни хора, спечелих безкрайно много зареждащи емоции.
Избрах екскурзията ми след приключване на сезона да бъде до Лас Вегас, Лос Анджелис и Гранд Каньон. В представите ми това беше мястото, където щях да се докосна до най-бляскавото, най-приказното и най-изумителното от Америка. Не сбърках! Това трябва да се види, да се почувста!
Готова съм да отговоря на всички ваши въпроси свързани с програмата.
https://www.facebook.com/ekaterina.aleksandrova.31?fref=ts
email: kateto_66@abv.bg