BG

EN

Иван Иванов

Работни оферти за САЩ - Work Abroad LLC
Автор на публикация за студентски бригади в САЩ
Written by Work Abroad LLC

Здравейте,
Казвам се Иван Иванов и прекарах 2 страхотни лета на територията на USA. Виновниците за тях бяха екипа на WORK ABROAD LLC. Първото ми лято като спасител мина толкова бързо, че на края на сезона не исках да се връщам в България и се питах: “Това ли беше”. Първата година преди да заминем аз и моите приятели решихме да бъдем спасители в Masatschusets. Оказа се страхотно решение, запознахме се с много приятни хора, с които все още поддържаме контакти. Посетихме Boston и някои университети.
Преживяването беше уникално.
Това ме накара да се върна отново. Втора година спасител си има своите преимущества – много повече купони, запознат си с всичко и пропускаш това обучение в началото на сезона. Освен всичко това втората година работих в 2 щата (Masatschusets и Virginia). След края на сезона си направихме една страхотна разходка до NY DC.
Ако все още се чудите дали да заминете, не го мислете повече а заповядайте в oфиса на Work Abroad LLC или ако имате въпроси може да се свържете и с мен: https://www.facebook.com/ivan.ivanov.94617?fref=ts