BG

EN

Keystone, South Dakota

Keystone, South Dakota
Автор на публикация за студентски бригади в САЩ
Written by Work Abroad LLC
Местоположение: Keystone, South Dakota
Работодател: Rushmore Tramway Adventures
Длъжност: Park attendant
Заплащане 9.25 на час
Работни часове: 40 часа на седмица
Жилище: Осигурено – 70$ на седмица, напълно обзаведени 3 къщи в близост една до друга, които разполагат с 3-5 отделни стаи, за по двама човека в стая. Квартирата разполага с интернет и кухненски уреди.
Изисквания: Отлично ниво на английски език. Отговорност, сръчност, комуникативност

Не е задължителен предишен опит

Дата на започване: 25 Май – 30 Юни
Дата на приключване: 6 Септември – 9 Септември
Повече информация: Детайлна информация.

Локация – Keystone, South Dakota
Работодател – Rushmore Tramway Adventures
Гарантирани работни часове на седмица: 40
Месеци в които се очаква най-голяма заетост – Юли, Август
Квартира – 70$ на седмица. 3 огромни къщи, като всяка къща разполага с от 3 до 5 отделни стаи, които са подходящи за по двама човека в стая. Легла, чаршафи, кухненска посуда, основни мебели, интернет, климатик са осигурени.
Работодателят осигурява униформа – една фирмена тениска безплатно, всяка друга е по 12$

Park attendant (служител в увеселителен парк ) – $9.25/час

Позицията е свързана с обслужване на клиенти и добра комуникация с тях, проверка на съоръженията, работа на каса. Сигурността и безопасността на посетителите е на първо място. Любезното и приятелско отношение към тях е не по-малко важно! Свободното владеене на английски език е предимство, както добрата организация и работата в екип.

Rushmore Tramway Adventures е туристическа атракция в Южна Дакота, разположена в красиви гористи райони в близост до Keystone. Паркът разполага с интересни тракционни за любителите на увеселителните паркове и високия адреналин, по-известните от които са: Alpine Slide, Aerial Adventure Park, Scenic Chairlift, Jump Tower и други.

Keystone, South Dakota – далеч от шума на напрегнатия град, тук би могъл да се слееш с природата и нейното величие без никакъв проблем! В близост има достатъчно ресторанти и заведения, за да не скучаеш в свободното време, множество туристически атракции, магазинчета за сувенири, супермаркет. Атмосферата е спокойна и природна, а през летните месеци е пълно с туристи от цяла Америка. На това място лесно би забравил градските условия и ако си човек-любител на природата и спокойния начин на живот – това място е за теб!

За всички свои служители работодателя осигурява ежедневно 50% намаления за храна и напитки в ресторантите на парка, (3-5$ per meal) както и други бонуси при успешно приключване на сезона!