BG

EN

Work And Travel Story – Красимира Петкова

Автор на публикация за студентски бригади в САЩ
Written by Work Abroad LLC

Здравейте,

аз съм Красимира Петкова! Уча в Технически Университет – София и последното лято сбъднах мечтата си – да отида в Америка!

Смея да твърдя, че това изживяване ме промени напълно! Запознах се със страшно  много хора, създадох нови приятелства, някои от които, вярвам ще траят вечно! Работих като спасител на басейн – определено това е най-лесната и приятна работа, която човек може да работи по време на престоя си в САЩ.  Можеш да плуваш всеки ден – нещото, което обожавам! Басейнът ми беше прекрасен, а хората, които го посещаваха, бяха грижовни и изключително любезни!

Още през първите седмици спечелих поощрение за усърдната си работа, последваха безброй похвали! В този момент ми стана ясно, че трудът не остава незабелязан и се мотивирах да бъда още по – добра! Научих три годишно дете да плува, без никакви помощни средства, може би това е нещото, с което се гордея най- много! Дните ми минаваха спокойно и безпроблемно, а през свободното си време посещавах различни места, като всяко от тях остави трайна следа в сърцето ми! Не съжалявам, че отидох дори за секунда, радвам се, че имах възможността да видя нещо ново и различно! Обожавам да пътувам и да се срещам с нови хора! Ако ти си като мен, не пропускай възможността си!

Изборът на агенция, която предоставя работната ти оферта и организира цялото ти пътуване е много важен момент и и не е за подценяване. Хората, които ти помагат във всеки един етап трябва да са информирани, отзивчиви и добри в това, което правят. Имено заради това  избрах Work Abroad LLC за моята Work & Travel агенция. Те ми предложиха нещо свежо и различно и повярвах в тях и техните възможности, които разбира се оправдаха!

Препоръчвам и ти да се гмурнеш в work and travel приключението, защото е едно прекрасно изживяване, с трайна следа и огромна значимост за цялостното ти развитие!

JUST GO FOR IT with WORK ABROAD LLC