BG

EN

Студентска бригада в САЩ – какво трябва да знаем?

Студентска бригада в САЩ - какво трябва да знаем?
Автор на публикация за студентски бригади в САЩ
Written by Work Abroad LLC

Светът – безкраен и изпълнен с толкова много тайнствени кътчета, непознати хора и места. Като една голяма книга, която очаква да бъде прочетена. Но от Вас зависи дали ще предпочетете да прекарате лятото вкъщи, оставайки на първа страница. Или може би ще се осмелите да я разгърнете и да изживеете мечтаното лято.

Както са казали хората – за всеки има място под слънцето. Но някой не се задоволяват само с едно кътче, а искат да опознаят ВСИЧКО. Е, бригадите в САЩ Ви дават тази привилегия. Но пред Вас е не само възможността да работите цяло лятото и да изкарате пари, но и да опознаете една нова култура. Да се докоснете до живота на американците и да видите живота през техните очи.

Студентска бригада в САЩ - какво трябва да знаем?

Готови ли сте?

В предишните статии Ви запознахме със студенти направили вече своя избор и доверили се на Work Abroad LLC. Освен това Ви представихме най-красивите места в Америка, а също и с най-добрите градове за бригади. Затова днес ще дадем няколко важни съвета и на какво трябва да се фокусирате преди да заминете за бригада в САЩ.

След като сте решили, че ще искате да заминете на бригада в САЩ  първото нещо, което трябва да направите е да изберете своя посредник. Това ще е фирмата, която ще Ви представлява пред работодателите и ще Ви съветва за различните бригади в САЩ. Запознайте се по-добре с работата на различните посредници чрез техния блог и мнението на студентите, които вече са отишли на бригади в САЩ чрез тях.

За студентските бригади в САЩ локацията е едно от най-важните решения, които трябва да вземете.

Студентска бригада в САЩ - какво трябва да знаем?

Какво трябва да направите?

Разгледайте сайта на Work Abroad LLC. Там ще се запознаете с актуалните ни предложения за бригади в САЩ и градовете, между които можете да избирате. А след това всичко зависи от Вас! Разровете се в интернет, запознайте се с особеностите на позиция и местността. Попитайте приятели, които са ходили на бригади в САЩ предходните години.

Следващият ни важен съвет е не ограничавайте кръгозора си. Някой оферти за бригади в САЩ се намират в малки градчета и на пръв поглед няма какво да Ви предложат. Но това изобщо не е така, понякога точно там е центъра на купона. Затова проучете добре офертата и обсъдите предложението внимателно с агенцията и работодателите.

Студентска бригада в САЩ - какво трябва да знаем?

Не бива да забравяте да помислите и за документите си преди да заминете на бригада в САЩ. Имали сме случаи, в които студентите са губили своята лична карта или виза. А престоя в чужда страна без начин за идентификация може да се окаже голямо предизвикателство. Затова преди да заминете не забравяйте да направите 2-3 копия на личната си карта, визата, шофьорската книжка и всички важни документи. Така, ако загубите някой документ ще имате възможност да докажете, че това сте Вие.

С това ще приключим тази статия. Надяваме се да сме Ви дали важни съвети, които да Ви бъдат от полза. Не спирайте да следите нашият блог, защото в следващата статия ще те накараме да повярваш, че си струва да се включиш в приключението Америка.