BG

EN

Work And Travel USA - Розалия Божилова

Автор на публикация за студентски бригади в САЩ
Written by Work Abroad LLC
Здравейте,
Казвам се Розалия, уча в Софийски универститет ,,Св. Климент Охридски”, Логопедия II курс. Това беше първото ми Work & Travel изживяване. Едва ли бих могла да събера всичко, което преживях в няколко изречения.
Аз, за разлика от много други, заминах съвсем сама да работя в кафе в South Haven. Въпреки първоначалния стрес, бързо се отпуснах и започнах да се сприятелявам. Живеех в къща, сравнително голяма, с хора от различни държави (нито един друг българин), всичките различни, много интересни. Станахме си близки бързо – всеки допринасяше по негов си начин за живота в къщата.
Работната среда беше забавна, изпълнена със смях и весели хора. Повечето бяха тийнейджъри, смееха се на всичко. Запознах се и с хора от различни възрасти-всички много любезни. Беше просто супер, а на всичкото отгоре работното място беше на плажа! Срещнах много нови хора, които ще помня цял живот и натрупах много спомени, които няма да избледнеят цял живот, особено свързани с колелото, с което се придвижвах до работа и навсякъде общо взето :D.
След цяло лято неусетен труд, реших да попътувам. Благодарение на натрупаните средства, имах възможност да посетя Чикаго и Ню Йорк – сбъдната мечта. Нямах никакви проблеми по време на престоя ми в САЩ, за което благодаря на Work Abroad LLC за съдействието и подкрепата, която ми оказаха от влизането ми през вратата до всеки един от хилядите попълнени документи и писма.
Изживяното това лято не се сравнява с нищо подобно, затова съветвам всеки колебаещ се да действа колкото може по-скоро!