BG

EN

Put in Bay, Ohio

Автор на публикация за студентски бригади в САЩ
Written by Work Abroad LLC
Местоположение: Put in Bay, Ohio
Работодател: Тhe Frosty Bar, Inc
Длъжност: Food Service, Line cook
Заплащане $8.55 – $9.50 на час
Работни часове: 40 часа на седмица

допълнителни часове – понякога

Жилище: Осигурено –$280 на месец с включени консумативи.
Изисквания: Добро ниво на английски език.

Да можете да работите както самостоятелно, така и в екип

Не е задължителен предишен опит

Месеци в които се очаква най-голяма заетост – Юли, Aвгуст.

Намаления при закупуването на храна и напитки по време на работа.

Възможност за повишаване заплащането на час от $8.55/h до $9.50/h, както и бонус в края на сезона.

Квартира – $280 на месец с включени консумативи.

Посрещане от работодател.

Food Service – $8.55/h – заведението е на принципа на самообслужване. Клиентите дават своите поръчки на бара, а от там функцията на Food Service е да изготви поръчката. Най-честите поръчки са за пица. Персонала избрал тази позиция се грижи и за чистотата на работното си място. За студенти кандидатствали за тази позиция с по-ниско ниво на английски ще бъде предложена работа само в кухнятя, където основните им задължения ще са свързани с подготовката на различни ястия и няма да имат много голям контакт с клиенти.

Line Cook – $9.50/h – заведението е на принципа на самообслужване. Клиентите дават своите поръчки на бара, а от там функцията на Line Cook е както да приеме поръчката така и да я извърши. Студентите избрали тази позиция, ще имат ранни сутрешни шифтове по време на закуска от 6:15 сутринта до 1:00 следобед. Дневните задължения на тази позиция са подготвяне на ястия от закуската, като това най-често са бъркани яйца, палачинки и рязане и подреждане на различни местни продукти.

Put in Bay, OH – e летен курортен остров с начало на летния сезон през началото на месец Април до края на месец Октомври. Дестинацията е подходяща за студенти, които желаят да работят на курортно място и желаят да са в близост до плаж и океан.