BG

EN

За Родители

Скъпи Родители,
Нашият екип много добре знае, че Вие се притеснявате неимоверно много за вашите деца. Особено ако прибавим и така нашумелите през последните години Work & Travel програми (програми за културен обмен), при които детето/децата Ви, ще прекара/ат до 5 месеца в САЩ.

Тук се намесваме ние, като фирма и екип от високо квалифицирани професионалисти, като Ви даваме нужните сигурност и спокойствие.

Това, което ни отличава от другите фирми на пазара, е че ние не предлагаме оферти на други компании. Ние Ви предлагаме лично наша оферта, която ще позволи работа на вашето дете, като спасител в САЩ.

Грижата за детето/децата Ви започва още от момента в който прекрачат прага на нашите офиси, където ще ги посрещне екипът ни. Всеки един от нас е изпитал удоволствието и тръпката да работи, точно по тази програма, и за тази компания предходни години. Това ни дава предимството да познаваме всичко в детайли и да можем да откликнем на всеки ваш въпрос или молба, към нас.

Ние ще помогнем на вас и вашето/те дете/деца, да изберете най-подходящото място за работа и живот, като спасител в САЩ, за него/тях. Ще съпроводим детето/децата Ви през целия процес на набавяне и оформяне на документи и самолетни билети необходими за заминаването му. Ще го/ги обучим на курс, който специално организираме за нашите кандидати, като обучаващите треньори идват специално от САЩ.

След успешно приключилият курс и успешно взета виза около 20 май се заминава за САЩ. Като при пристигането на детето/децата Ви във САЩ ние ще ги посрещнем на летището и заведем до апартаментите, който са осигурени специално за тях. По време на работата през сезона, нашият екип е на разположение при възникване на проблеми или въпроси свързани с работата и програмата, от ваша страна или страна на детето/децата. Също така една голяма част от екипа ще бъде в САЩ през сезона и ще съдейства на детето/децата Ви. След приключването на сезона ние отново ще се погрижим детето/децата Ви да бъде/бъдат съпроводено/ни от нашият екип до летището.

Защо това пътуване-преживяване ще е от полза за детето/децата Ви?

  • Програмата ще спомогне за доразвиване на чуждоезиковите му/им умения.
  • Обмяната на културен опит и в житейски и в работен аспект
  • Възможност да осъществи/ят мечти и посети/посетят едни и от най-красивите, и извести места в света.
  • Възпитателният характер на програмата – изграждане като личност, самостоятелност, самочувствие, увереност в себе си и действията си.

Какво друго трябва да знаете?

  • Спонсорът на програмата е American Pool Enterprises.
  • Застраховката покрива до $100 000 при спешен случай.
  • Препоръчваме да пазите при себе си копия от всички важни документи за участие в програмата. Това са: международен паспорт, виза, разрешително за работа DS2019, работна оферта, разпечатка на самолетния билет, застрахователна полица, лична карта.
    Оказваме съдействие на вашите деца и при проблеми на работа или в апартамента, изгубени документи за самоличност, изгубен багаж по време на полет, изпуснат полет и здравословни проблеми.

Доверете ни се!
С Уважение екипът на Work Abroad LLC