BG

EN

Три причини да избереш бригадите до САЩ

Три причини да избереш бригадите до САЩ

Остава още малко до най-топлия и безгрижен сезон. До дните, в които ще захвърлим учебниците и няма да има изпити, за които да се притесняваме. Вместо това ще се разхождаме по плажа, а топлия морски бриз ще развява косите ни. И ако ти като нас нямаш …

Остава още малко до най-топлия и безгрижен сезон. До дните, в които ще захвърлим учебниците и няма да има изпити, за които да се притесняваме. Вместо това ще се разхождаме по плажа, а топлия морски бриз ще развява косите ни. И ако ти като нас нямаш търпение да дойде лятото, може би е време да си направиш малка почивка между лекциите и да помислиш за ваканцията.

Реши ли как да я прекараш?

Много студенти се притесняват за изпитите си и се фокусират над ученето, оставяйки планирането на ваканцията за последния момент. Да, това е добро решение за момента, но нима планирането на лятото ще ти отнеме много време?

Три причини да избереш бригадите до САЩ

Остави учебниците за малко и разтвори картата. Обходи света с поглед и се запитай: “Искам ли това лято да бъде като предишните?”. Може би пътуването до София на гости на роднини или пък поредната малка екскурзия до Румъния, вече не звучат толкова добре. Но ако ти е писнало от обичайните маршрути и искаш да изживееш нещо ново и непознато, може би е време да помислиш за бригадите в САЩ.

Точно така, бригадите в САЩ могат да ти предложат безброй емоции, които никога няма да забравиш. В предните статии вече ти представихме най-посещаваните градове, любимите места на студенитите, както и някой от основните неща, които трябва да знаеш за бригадите в САЩ.

Затова този път ще ти разкажем защо трябва да се спреш точно на бригада в САЩ.

Три причини да избереш бригадите до САЩ

Да прекараш цяло лято на бригада в САЩ би било истинско предизвикателство за много студенти. Особено, ако това е първият ти престой в друга държава за по-голям период от време. Затова и много от хората се притесняват, че няма да изкарат достатъчно пари, за да покрият разходите си.

НЕ се притеснявай! Офертите, които ще откриеш в сайта на Work Abroad LLC за бригади в САЩ са с високо заплащане. И не само ще покриеш разходите си, но и ще ти останат пари да пътуваш и да пазаруваш. А защо не и за следващата учебна година. Всичко зависи от теб и това дали искаш само да работиш или да отделиш време и да опознаеш САЩ.

Друго предимство на бригадите в САЩ е, че ще можеш да се гмурнеш в една съвсем различна среда. Да срещнеш хора от цял свят и да създадеш контакти и приятелства, които могат да останат за цял живот.

Три причини да избереш бригадите до САЩ

Бригадите в САЩ ще ти помогнат и да придобиеш ценен опит, който да поместиш в CV-то си. Все повече работодатели оценяват опитът, придобит в друга страна. Не само заради комуникацията с чужденци, но и защото нивото на владеене на английски език се подобрява.

И не на последно място ще ти споделим, че ако отидеш на бригадите в САЩ сега, след като завършиш университета ще ти е по-лесно да си извадиш работна виза за страната.
Надяваме се да сме ти помогнали да избереш бригадите в САЩ. Ако се нуждаете от повече информация потърси ни на телефон: 0889 205 333.