BG

EN

Студентски бригади в САЩ – пари на заем или помощ от работодателя?

Travel savings

Почувствайте ритъма на лятото още от сега и станете звездата в своята история. Оставете учебниците за секунда и разгърнете картата. Не пропускайте възможността да започнете да планирате своето следващо приключение още днес!

А какво по-добро от едно неповторимо лято в САЩ?

Ако Вие сте готови да предизвикате себе си, ние от Work Abroad LLC сме готови да Ви помогнем! Защото и ние като Вас сме започнали своя дълъг път именно с бригадите в САЩ! А за всички останали, които се колебаят ще Ви дадем още малко време да решите.

В тази статия ще поговорим отново за бригадите в САЩ и ще разгледаме някои от основните притеснения на много от студентите. А след това сте Вие! От Вас зависи дали искате да изживеете  едно шеметно лято с бригадите в САЩ или да си останете в България.

От личен опит знаем, че за повечето хора бригадите в САЩ са не само вълнуващи, но и начин да се откъснат от познатата среда и да развият себе си като личности. Попадайки на другия край на света, там започва истинския живот!

Travel savings

Но преди това, нека да поговорим малко за финансирането. Много студенти са ни споделяли, че се притесняват да инвестират пари в бригадите в САЩ. Някои не са сигурни дали ще успеят да си ги възвърнат, докато други се притесняват от работодателите и дали те ще са коректни с тях.

Избирайки Work Abroad LLC да бъде Вашият посредник, ние Ви гарантираме, че всяка една обява за работа е била проверена щателно. Освен това ние проучваме всеки един работодател, за да можем да Ви гарантираме сигурност и успешно приключване на Вашата бригада в САЩ.

Затова можете да бъдете сигурни, че не само ще успеете да си възвърнете първоначалната инвестиция за бригадата в САЩ, но и да изкарате допълнителни пари през това лято.

Ако не разполагате със собствени средства за бригадата в САЩ, съществуват други възможности за намиране на необходимата сума. С помощ от родителите или семейството, чрез вземане на заем от приятели или от банка. Друга добра алтернатива е да поискате финансиране от банка, която предлага така наречените студентски кредите Work and Travel. Плановете са съобразени с нуждите на кандидата и бригадите в САЩ, а лихвените проценти и сумите за плащане са ниски.

Студентски бригади в САЩ – пари на заем или помощ от работодателя

Друг притеснителен момент за студентите, свързан с бригадите в САЩ, е посрещането на летището и настаняването в квартирата.

Всяка агенция процедира по различен начин. Но ако избраният от Вас посредник не Ви каже нищо по въпроса, Ваше право е да попитате дали имате осигурена квартира и кой ще Ви посрещне на летището.

Обърнете внимание, че повечето работни места за бригадите в САЩ имат осигурено посрещане и квартира.

Студентски бригади в САЩ – пари на заем

Надяваме се  да сме успели да Ви помогнем да добиете по-голяма представа за бригадите в САЩ.  Разгледайте нашите актуални оферти и при нужда не колебайте да се свържете с нас.

Свържете се с нас на имейл: psarkizov@workabroadllc.com или телефон: 0889 205 333.