BG

EN

Сезон 2015

Скъпи Приятели,

Решихте ли какво ще правите през лятото?

Не се чудете!

Заповядайте в един от нашите офиси и научете повече за лято 2015 в САЩ. Едно незабравимо изживяване, което всеки трябва да изпита.

Защо?

Програмата помага не само за подобряване на езиковите Ви умения, но и дава възможност за обмяна на културен опит. Още повече – допринася за доизграждане на личността, по – голяма самостоятелност и увереност в действията.

И не само това…

Всички сме гледали филми, свързани с големите: Las Vegas, Los Angeles, New York, Miami, Washington DC и  Chicago. Сега имате възможност да ги посетите  и след това… гордо да заявите: „Аз бях там“.

Може би, предпочитате да гледате шоу на Cirque Du Soleil,  или David Copperfield; да посетите концертите на най-известните личности в света. През идното лято има стотици. Представете си да отидете на един, а защо не и повече! Възможностите са безкрайни:

Taylor Swift, Lana Del Rey, Britney Spears, Tony Bennett & Lady Gaga, Kevin Hart, Billy Joel, Andrea Bocelli, Nickelback, Linkin Park, One Direction, 5 seconds of Summer – Това са само част от изпълнителите, които ще се изявят това лято.

Защо с нас – Work Abroad LLC?

Ние  не само ще се погрижим за подготовката на документите, но и за безпроблемното Ви пътуване, работа и пребиваване в САЩ. Голяма част от екипа ни ще бъде с Вас от началото до края на Вашия престой.

Ние всички сме изживели по-няколко пъти Work and Travel програмата. Поради тази причина, можем да отговорим на всички ваши въпроси от първа ръка.

Най – важното за Вас – сигурност, прозрачност и надеждност – наша цел!

Не чакайте!

Разгледайте нашите Актуални работни оферти, както и  Top Sellerа ни , – Lifeguarding с Continental Pools LLC.