BG

EN

Пътуване до USA - малко багаж и много емоции с Work Abroad LLC

Пътуване до USA - малко багаж и много емоции с Work Abroad LLC 3

Мечтаете ли вече за лятото? За топлите слънчеви лъчи и нежния морски бриз? За моментите на спокойствие, когато няма нужда да се притеснявате за следващия изпит. Защото ще си почивате на някое райско в България с любимите си хора. Или може би ще сте з…

Мечтаете ли вече за лятото? За топлите слънчеви лъчи и нежния морски бриз? За моментите на спокойствие, когато няма нужда да се притеснявате за следващия изпит. Защото ще си почивате на някое райско в България с любимите си хора. Или може би ще сте започнали своето следващо приключение на другия край на света.

Ако вече сте се вдъхновили от прочетеното, значи е време да планирате лятната ваканция. Вело туризъм, морско пътешествие или бригада в САЩ! Времето никога не е достатъчно за хората, които обичат да пътуват и не искат да изпуснат нищо от живота. Затова грабнете пътеводителя и изберете Америка за следващата си дестинация.

Пътуване до USA - малко багаж и много емоции с Work Abroad LLC 1

Няма нужда да гледате повече снимките на приятелите си и да въздишате по прекрасните места, които са посетили. Това лято самите ВИЕ можете да сте там!

Как ли?

С летните бригади в САЩ! А януари е идеалното време, за да прегледате всички актуални оферти на сайта на Work Abroad LLC и да изберете своето ново работно място! Не бъдете от студентите, които чакат последния момент и изпускат добрите работни оферти за бригади в САЩ.

А докато Вие умувате за дестинацията на бригадата в САЩ, ние ще Ви дадем напътствия по още един въпрос, които притеснява много студенти. А именно – как да организирате правилно багажа си.

Не случайно хората казват, че всяко пътуване започва с опаковането на багажа. Знаем, че много от Вас ще се опитат да вземат поне половината си гардероб за бригадата в САЩ. Особено, ако това е първото Ви ходене на бригада в САЩ и се притеснявате, че можете да изпуснете нещо важно.

Пътуване до USA - малко багаж и много емоции с Work Abroad LLC 2

Първата стъпка е изборът на куфар. Получавали сме отзиви от студенти завърнали се от бригадите в САЩ, че най-добре съхраняват багажа твърдите куфари.

Обърнете внимание, че максималното тегло на багажа е различен за всяка авиокомпания. Затова е добра идея да проверите предварително какво е то на сайта на превозвача. В повечето случай е 1 куфар до 23 килограма и ръчен багаж.

Важно е да се запознаете и със забранените вещи за пренасяне. За полетите до Америка в ръчните багажи не е позволено да се пренася храна, напитки, каквито и да е било остри предмети, батерии, запалки, кибрит и други. Преди да опаковате багажа си за бригадата в САЩ прегледайте пълния списък на сайта на своята авиокомпания. Така ще избегнете неприятни ситуации и ще отпътувате за бригадата в САЩ бързо и безпроблемно.

Пътуване до USA - малко багаж и много емоции с Work Abroad LLC

Вземете само най-необходимото за бригадата в САЩ.

Проучете внимателно времето и вземете дрехи, които са съобразени със сезона. Нашият съвет е да заложите на по-голям куфар, но да не взимате много вещи. Помислете за края на бригадата в САЩ и голямото пазаруване преди връщането Ви в България. Със сигурност ще искате да вземете и подаръци на близките и приятелите си. А ако от сега пренатоварите багажа си с излишни вещи, ще се наложи или да изоставите половината си багаж или да платите допълнително на летището.

Не взимайте електрически уреди за бригадата в САЩ, които не могат да работят в американската електрическа мрежа.

Добра идея е и да се запасите с неща от първа необходимост като лекарства с общо приложение – аспирин, аналгин, парацетамол и други.

Надяваме се да сте научили нещо ново и да успеете да организирате правилно багажа си за бригадата в САЩ. Ако се нуждаете от повече информация не се колебайте да се свържете с нас на: 0889 205 333.