BG

EN

Greenfield Park, New York

Персонал на лунапарк - Работа в САЩ
Автор на публикация за студентски бригади в САЩ
Written by Work Abroad LLC
Местоположение: Greenfield Park, New York
Работодател: Sun Communities Inc DBA Jellystone at Birchwood
Длъжност: Персонал на лунапарк, Домакинство
Заплащане $10.00 – $11.00 на час
Жилище: Осигурена квартира, която се заплаща – $50 на седмица
Изисквания: Добро ниво на английски език.
Да можете да работите както самостоятелно, така и в екип
Работа с клиенти.
Не е задължителен предишен опит.
Дата на започване: 1 Май – 19 Юни
Дата на приключване: 5 Септември – 2 Октомври

Жилище:

Студентите избрали тази оферта имат осигурена квартира под формата на каравана. Общо са предвидени 4 каравани, като във всяка една от тях се настаняват по трима човека.  Всяка каравана разполага с отделна стая с двуетажно легло, трапезария със спускаща се спалня и разтегателен диван, 1 баня. Чаршафи, тигани, тенджери, чинии, микровълнова печка, фурна, хладилник са осигурени от работодателя, както и телевизор.

Наемът от 50$ се заплаща всеки понеделник от седмицата.

Осигурен е транспорт. Служителите също така получават и 50% отстъпка при всяка покупка от снак бара.

Униформа (тениска) се осигурява от работодателя безплатно. Изисква се от кандидатите сами да си осигурят панталон/къси панталони (едноцветни) и удобни затворени обувки.

Изисквания:

Често срещани длъжности за студенти заминали на бригада в Америка са именно камериер/камериерка и служител в парк.

Работодателят изисква отлично владеене на английски език поради естеството на работата с клиенти.

Задълженията на служителите в парка основно се състоят в ежедневното почистване на общите площи/алеи в парка, както и леки поправки – смяна на крушки, отпушване на тоалетни, затягане на разхлабени брави по врати и др. Почистване на тенис кортове и събиране на тенис топките, почистване на офисите в основната сграда на парка, перални помещения, бани и гараж. Проверка на детски площадки и леки поправки при нужда. Проверка и редовна подръжка на служебните уреди и транспортни средства в добро състояние.

Основните задължения на работещите като камериер/камериерка се състои в редовно почистване на стаите и общите помещения в парка, където обикновено биват настанявани гостите. Почистване на прах, използване на прахосмукачка, оправяне на легла и смяна на чаршафи, както и почистване на бани, са сред основните задължения на служителите на тази позиция.

Локацията:

Greenfield Park e курортно селище тип къмпинг,  разположено само на 2 часа от Downtown New York в сърцето на Yogi Park. Hiking, rafting and kayaking са добри опции през свободното време. Разходки до великолепния New York, който остава една от ней-желаните дестинации в САЩ, са лесно осъществими.

Природата на парка е невероятна, спокойна и приятна атмосфера – както за живот, така и за работа.