BG

EN

Моята WAT история

Студентски бригади извън България
Автор на публикация за студентски бригади в САЩ
Written by user

Здравейте! Казвам се Елица и това лято за пръв път ходих на бригада в САЩ с Work Abroad LLC.

С ръка на сърцето мога да кажа, че лято 2017 беше незабравимо и уникално преживяване, което горещо препоръчвам на всеки един студент да изживее! Не само, че усъвършенстваш езика си, но ти самия се променяш и израстваш.

4 месеца живеех в Роквил, Мериленд и работих като спасителка. Запознах се със страшно много хора, изживях толкова моменти и емоции, и спокойно мога да кажа, че завързах приятелства за цял живот!

В началото, когато се записвах, бях с идеята, че ще замина сама и имаше известна доза страх и притеснение. Но в края  на краищата заминах с една моя приятелка и бяхме неразделни през тези 4 месеца в Америка, които минаха доста неусетно и бързо. Посетихме толкова много места, за които само сме гледали по филмите и на които сме мечтали да отидем. И ето че мечтите станаха реалност и изживяхме най-якото лято в живота си!

Както споменах работех като спасителка, което е доста отговорна, но същевременно и приятна работа, тъй като имаш възможността да общуваш със страшно много хора,  докато седиш край басейна и събираш тен.

След 3 месеца работа край басейна, дойде време и за голямата екскурзия, която очаквахме цяло лято. Още не мога да повярвам, че посетих места като New York, Las Vegas, Grand Canyon, San Diego, Los Angeles, Santa Barbara и San Francisco. Всеки един град, всяко едно място, което посетихме носят определена емоция и спомени, които определено са страхотни и неописуеми!

Лято 2017 определено страшно много ми липсва, но пък лято 2018 предстои и нямам търпение да разбера какво ме очаква! See you in the USA!