BG

EN

Моето лято – Катрин Неделева

Автор на публикация за студентски бригади в САЩ
Written by user

FOLLOW YOUR DREAMS WITH WORK ABROAD LLC!

Катрин Неделева, студентка 3 курс, специалност Бизнес икономика,УНСС

За мен лято 2017 година беше незабравимо изживяване. Срещнах хора от различни националости, с които продължавам да поддържам контакт, научих много за себе си, придобих опит, който ще ми помага занапред, излезнах от зоната си на комфорт и предизвиках себе си!

Желаеш ли, лятото ти да премине в приятна работа като спасител, запознанство с нови хора, събиране на перфектен тен – избери Work Abroad LLC!

Екипът на Work Abroad LLC ще се погрижи за най-малката подробност – ще ти осигури транспорт от/до летището, достатъчно работни часове, ще бъде на разположение 24/7, а през сезона ще можеш да си починеш, благодарение на безплатните екскурзии на компанията  – един ден в Оушън сити, изпълнен с много емоции и спомени, ми се отрази чудесно!

Близката локация до Вашингтон ми позволи да се разхождам многократно из града, да разгледам забележителностите – The White House, Lincoln Memorial, да посетя културни развлечения – като концерт на The Weeknd. Определено си заслужава!

Дори само с една работа имах възможността да сбъдна мечтите си и да посетя невероятни места като Ню Йорк – градът на неограничените възможности, Лас Вегас – Развлекателната столица на света, спиращи дъха гледки – като Гранд Каньон, Сан Диего – “Военният град”, Лос Анджелис – Venice beach, Walk of fame и Hollywood, Санта Барбара – курортно градче с пленяваща плажна ивица и Сан Франциско – гледката от Golden Gate Bridge и хълмовете ще те впечатлят!

  Не се чуди, предизвикай себе си и сбъдни мечтите си – избери Work Abroad LLC!