BG

EN

Eastern Maryland

Спасител в Мериленд, САЩ
Автор на публикация за студентски бригади в САЩ
Written by Work Abroad LLC

Защо спасителската оферта с работодател Continental Pools LLC e най – продавана?

Местоположение: Eastern Maryland

Baltimore / Anne Arundel County / Howard County

Работодател: Continental Pools
Длъжност: Спасител
Заплащане: $9.25 – $10.10 на час
Работни часове: 40-50 часа на седмица
Допълнителни работни часове: Налични
Жилище: Осигурена квартира, която се заплаща – $2,250.00 за целия сезон
Изисквания: Добро ниво на английски език.

Да можете да плувате.

Не е задължителен предишен опит

Възстановяване на програмна такса /бонус/  $100 за ново записване

$200 за повторно записване

Научете повече тук!

Повече информация за местоположението:

Мериленд (Maryland /MD/ ) е щат в САЩ, столицата му се казва Анаполис (Anapolis). Щатът е разположен и източната част на САЩ, като има излаз към океана. Граничещи щати са: Pennsylvania, Ohio, Virginia, Washington District of Columbia, Delawere . Балтимор е най-големият град в щата Мериланд и номер 26 по размер на популацията в страната. Това е най-големият независим град в САЩ. Основан през 1729 година, Балтимор е и второто най-голямо морско пристанище в Средния Атлантически Океан. В миналото, вътрешното пристанище на Балтимор е било най-голямото пристанище, на което са пристигали имигранти в САЩ и развит център за производство.

Окръгът Анн Арундел е разположен в Мериланд. Считано от 2010 година, неговото население е било 537,656, което е 10% ръст от 2000 година. Столицата на окръга е Анаполис. Името на окръгът идва от Лейди Анн Арундел (1615г.-1649г.), която е била член на старата фамилия Арундел в Cronwall, Англия и жена на Лорд Балтимор (1605-1675), които е основател на колонията Провинция Мериланд.

Окръгът Хауард се намира в централната част на Мериланд. Считано от 2010 година, неговата популация се равнява на 287,085 души. Окръгът често се свързва със своето изобили, качество на живот и отлични учебни заведения. Със средна сума от $108,844 долара доход на домакинство към 2012 година, този окръг се подрежда на трето място по среден доход на населението сред всички окръзи в САЩ.