BG

EN

Cody, WY

Най-разнообразни работни оферти за бригада
Автор на публикация за студентски бригади в САЩ
Written by Work Abroad LLC
Местоположение: Cody, WY
Работодател: The Irma Hotel and Restaurant
Персонал: 100 души
Гарантирани работни часове на седмица 40 часа
Overtime Понякога
Отстъпки: 50% за персонал в заведенията за хранене на работодателя
Месеци, в които се очаква най-голяма заетост Юли, Август, Септември

Повече информация за позициите и местоположението:

Позиция 1 – Housekeeper (камериер/ка) трябва да сте на 21+ години заплащане $8.00 на час. Ако английският Ви език не е на чак толкова добро ниво и все пак имате желание да посетите страната на неограничените възможности може би това е правилната позиция за вашето лято. Основните задължения на един камериер са подготвянето на хотелските стаи за следващите посетители. Смяна на спално бельо, изхвърляне на боклука, основно почистване на стаята.
Тази позиция е предпочитана от студентите, които са малко по-срамежливи и не се чувстват комфортно при директната си комуникация с клиенти. Понякога гостите на хотела/мотела оставят бакшиши. Това прави тази позиция за бригада в САЩ по-желана.

Позиция 2 – Server (сервитьор) трябва да сте на 21+ години, заплащане $8.00 на час. Една от доходоносните професии, които се предлагат като опция за бригади в Америка е именно сервитьор. За тази работна оферта не е нужно само студентите да си харесат и изберат конкретен работодател, тук работодателя също трябва да Ви хареса.

Позицията изисква високо ниво на английски, да имате позитивно излъчване, а за някои от работните предложения се изисква и предишен опит. Основата на тази позиция е ниското заплащане на час и минималните гарантирани часове на седмица. Тук печалбата от подобен тип работа са бакшишите или така наречените “tips”.

Wyoming е място където ще намерите спиращи дъха гледки, ще сте около природата далеко от забързания градски живот. Препоръчваме локацията на студенти, които искат да видят дивата Америка. Изберете ли тази оферта бъдето готови за всякакви приключения и пътешествия !