BG

EN

Бригади в САЩ сезон 2024

Скъпи Приятели,

Решихте ли какво ще правите през лятото?

Не се чудете!

Заповядайте в нашия офис и научете повече за летни бригади 2024 в САЩ – едно незабравимо изживяване, което всеки трябва да изпита.

Защо?

Програмата помага не само за подобряване на езиковите Ви умения, но и дава възможност за обмяна на културен опит. Още повече – допринася за доизграждане на личността, по – голяма самостоятелност и увереност в действията.

И не само това…

Всички сме гледали филми, свързани с големите: Las Vegas, Los Angeles, New York, Miami, Washington DC и  Chicago. Сега имате възможност да ги посетите  и след това… гордо да заявите: „Аз бях там“.

Може би, предпочитате да гледате шоу на Cirque Du Soleil,  или David Copperfield; да посетите концертите на най-известните личности в света. През идното лято има стотици. Представете си да отидете на един, а защо не и повече! Възможностите са безкрайни.

Защо Work Abroad LLC?

  • Защото не Ви е нужен посредник за Вашата WAT оферта
  • Само ние предлагаме ексклузивен работодател
  • Само ние пътуваме с Вас до САЩ
  • Само ние предлагаме 100% customer service

Не само ще се погрижим за подготовката на документите, но и за безпроблемното Ви пътуване, работа и пребиваване в САЩ. Голяма част от екипа ни ще бъде с Вас от началото на бригадата до самият края на Вашия престой.

Ние всички сме изживели по няколко пъти Work and Travel програмата. Поради тази причина, можем да отговорим на всички Ваши въпроси от първа ръка.

Най – важното за Вас – сигурност, прозрачност и надеждност – наша цел!

БРОЯТ РАБОТНИ ОФЕРТИ ЗА WAT 2024 Е ОГРАНИЧЕН!

Разгледайте нашите Актуални работни оферти и очаквайте новите ни попълнения и ексклузивни предложения от най-атрактивния ни партньор – Smart Management Group LLC