BG

EN

Alaska

Автор на публикация за студентски бригади в САЩ
Written by Work Abroad LLC
Местоположение: Alaska
Работодател: Black Diamond Resort Co.
Персонал: 90 души
Гарантирани работни часове на седмица 40 часа
Overtime Понякога
Отстъпки: За персонал в заведенията за хранене на работодателя
Месеци, в които се очаква най-голяма заетост Май, Юни, Юли, Август и Септември

Повече информация за позициите и местоположението:

Позиция 1 – Food Prep (работа в кухня) – трябва да сте на 21+ години, заплащане $10.20 на час, трябва да имате предишен опит в сферата. 4 работни места !

Позиция 2 – Cleaning Staff (поддържащ персонал) – трябва да сте на 21+ години, заплащане $10.20 на час. Позицията е подходяща за всички кандидати, няма определение изисквания за ниво на език или предишен опит. 3 работни места !

Позиция 3 – Customer Service (връзка с клиенти) – трябва да сте на 21+ години, заплащане $10.20 на час. Позицията е предимно за студенти с по-високо ниво на английски, както и за такива, които харесват работа свързана с комуникацията с хора. Изискване на работодателя са да сте позитивен и усмихнат, както и да владеете езика на по-високо ниво. 3 Работни места !

Позиция 4 – Dishwasher (Мияч на чинии) трябва да сте на 21+ години, заплащане $10.20 на час. Позицията е подходяща за студенти които имат по-ниско ниво на английски и не желаят да имат директен контакт с клиенти. Не се изисква предварителен опит както и няма конкретни изисквания от самия работодател. 5 Работни места!

Позиция 5 – Host / Hostess – (Хост/ хостеса) Трябва да сте на 21+ години, заплащане $10.20 на час. Позицията е подходяща за студенти с добри комуникативни умения, високото ниво на английски е задължително. Основни задължения – посрещане и изпращане на клиенти. Не се изисква предишен опит. 2 Работни места!

Позиция 6 – Breakfast Attendant (работа в кухня) Трябва да сте на 21+ години, заплащане $10.20 на час. Позицията е подгходяща за студенти, които не желаят да имат директен контакт с клиенти. 2 Работни места!

Аляска е място за студенти, които искат да са сред природата и чистия въздух. За тази оферта можете да кандидатствате с ваши приятели в един от нашите офиси. Работодателят осигурява квартири, които са по $15.00 на ден. Може да живеете до 3-ма души в една стая. Квартирите са в самия комплекс в който се работи. Посрещане и изпращане на летището е включено в офертата на работодателя !